Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün Yangın Güvenliği ve Yangın Tedbirleri Eğitimi ve Tatbikatı eğitimleri devam ediyor.

İtfaiye Müdürlüğü’nün, şehrimizdeki fabrika yönetimleriyle koordinasyon halinde yürüttüğü ‘’Yangın Güvenliği ve Yangın Tedbirleri Eğitimi ve Tatbikatı’’ , programına geçtiğimiz hafta, Dokuboy Dokumacılar Tekstil ‘de devam edildi.

İtfaiye Eğitmenlerimizden İbrahim Çataltaş ile Ahmet Kadifeci’nin verdiği eğitime fabrikanın 60 personeli iştirak etti. Slayt eşliğinde, 8 saat süren teorik eğitimin ardından tatbikata geçildi.

60 kişiden oluşan personelin tamamına yangın hortumu ve yangın söndürme tüpü kullandırılarak pratik yaptırıldı. Ardından , eğitime katılan fabrika personeline katılım belgesi düzenledi.

İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; eğitmenlerimizin sürdürdüğü farkındalık eğitimlerine ve tatbikatlara kesintisiz devam edildiği, bu eğitim programına katılmak isteyen işletme-hastane-okul vb. kurumların merkez itfaiye binasına başvurmalarının yeterli olacağı belirtildi.