Kahramanmaraş Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Kadın Kolları bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirdi.

21 Aralık 2013 Cumartesi günü sabah kahvaltısında bir araya gelen Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Kadın Kolları ülkenin zor günlerden geçtiğini, burada kadınlara önemli görevler düştüğünü, birleştirici ve bütünleştirici bir yapılanmaya ihtiyaç duyulduğunu vurguladılar.

“Bu birlikteliği sağlayabilmek için sık sık bir araya gelinmesi gerekmektedir. Bu bir araya gelişler sosyal ve kültürel etkinlikler vasıtasıyla gerçekleştirilmelidir.” Düşüncesi etrafında buluşulurken Yeni Kadın Kolları Başkanı Bayan Serpil KAYA, işlerinin kolay olmadığının bilincinde olduklarını ifade ettikten sonra yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ileterek toplantıya ileri bir tarihte tekrar bir araya gelebilmek temennisiyle son verdi.

Kahramanmaraş Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Serpil KAYA Hanımefendinin başkanlığında:Hatice BAŞKAN, Esma KAVŞITLI, Handan ALPARSLAN, Aytül GÖK, Serap ÇAPAR, Sevda YİĞEN, Özlem PAKSOY, Dilek ERKAN, Ayşegül DEMİRAY Hanımefendilerden oluşmaktadır.