Abdulkadir Molla’nın haksız yere idam edilmesinin ardından Basın Açıklaması yapan Ak Parti Kahramanmaraş Üniversite Birim Başkanımız Abdurrahim Kırkgeçit sözlerinde şunları kaydetti.

“Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğrencileri olarak, Abdulkadir Molla’nın haksız yere idam edilmesinden sonra bu haksızlığa sessiz kalmamak için üniversiteli kardeşlerimizle buradayız.
Abdulkadir Molla, idama giderken “Şehit olmaktan korkmuyorum” demişti. Bizde biliyoruz ki ; Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.” ( Bakara 154 ) Ayeti Kerime böyle buyurmuştu.
Alimlerin tek arzuları vardır. O da kuru bir cihangirlik davası değildir. Tek arzuları milleti eğitmek; ve onun için gerekirse cehennemde bile yanmaya razılardı. İşte Alim odur ki Cemiyetin imanı için kendini feda etsin, İşte alim odur ki Üstad Necip Fazıl gibi Ciğerinden Kalemine Kan çeksin, gençliğe ve milletine Hakkı göstersin Hakikati göstersin.

Haksız bir kararla idam edilen Abdülkadir Molla’ya Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Abdülkadir Molla, haksız idam kararı verenler ve bu kararı infaz edenlerden çok çok uzun yaşayacaktır. Tıpkı Türkiye’de merhum Adnan Menderes’in dediği gibi “Dirimden korkmayacaktınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes’in ölüsü ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün sizi silip süpürecektir.
Bangladeş Hükümetinin bir Abdulkadir Molla öldürdüğünü ama bin Abdülkadir Molla’ya vesile olduğunu söylüyor, Abdülkadir Molla hakkında da verilen haksız kararı alanlar, aldıranlar, infaz edenler, infazı durdurma imkanı varken durdurmayanları da asla tarih hayırla anmayacaktır.

Bu hukuka aykırı infazı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencileri olarak siddetle kınıyoruz.”