Saadet Partisi Ekinözü Belediye Başkan adayı Bünyamin Kılıç “AK Partiden ayrılarak bu yola çıkmamda ki en önemli etken Ekinözü’ne olan sevdamdır” dedi.

Kılıç, Ekinözü’ne aşkla hizmet etmek istediğine dikkat çekerek burasını hak ettiği yere getirip marka bir ilçe için, hep beraber birlikte çalışacaklarını belirtti. Kılıç daha sonra şu ifadelere yer verdi

“Başkan olduğum takdirde bütün mesaimi, geriye dönüp bakmadan Ekinözü’ne harcayacağım. Ekinözü ve bağlı köy halkını bütünleştirerek çok önemli projelerimle büyük başarılar yakalayacağız.

İmar ve şehircilik, eğitim, çevre, sosyal hayat, kültür ve sanat,  gençlik ve spor, tarım ve sanayi, yaşlılar, arıtma tesisleri, festival ve şenlikler ile ekonomi alanında Ekinözü’ne kalkındıracak birçok projeyi hayata geçireceğim.

Şehirleri şehir yapan meydanlarıdır, en kısa sürede Ekinözü’nü prestijli bir şehir meydanı kazandıracağım. İlçemizi baştanbaşa cazibe merkezleri oluşturacak örnek çalışmalar gerçekleştireceğim. Yaşlı, engelli, genç, çocuk ve ailelerin yani bütün halkımızın huzur içinde gidebileceği, misafirlerini gururla gezdirebileceği yeşil ile bezenmiş Ekinözü Parkı yapılacaktır. İçmelerimize turizm açısından gereken her türlü imkanlar sağlanarak adından söz edilir konuma getireceğim” dedi

Kent Bilgi Sistemi oluşturacaklarına değinen Kılıç , “Bu sistem coğrafi bilgi sistemi ve yönetim bilgi sisteminden oluşmaktadır. Coğrafi bilgi sisteminde uydu fotoğrafları, mahalle ve sokak yapıları, adres, alt yapı ve imar bilgileri yer almakta, yönetim bilgi sisteminde ise evrak yönetimi, halkla ilişkiler, tahakkuk, tahsilât, imar, bütçe, muhasebe ve ruhsat gibi veri tabanları bulunmaktadır. Bu sistem ile gereksiz zaman ve emek kaybı olmadan bütün bilgilere zamanında ulaşır ve stratejik kararları katılımcı ve şeffaf olarak alabiliriz. Böylelikle anında fen işlerini, ruhsatsız yapıların takibini vergi kaçaklarının önüne geçer her ortamda tahsilâtı hızlandırabiliriz. Hızlı ve zamanında halkımızı bilgilendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Kılıç son olarak edindiğim bilgi ve tecrübe ile her şeye layık olan Ekinözü halkıma hiçbir bölge ve mahalle köy farkı gözetmeden eşit şartlarda hizmet edeceğini belirtirim’’ dedi.