Kahramanmaraş’ta ilk defa gerçekleştirilecek “Öğrenme Şenliği” kapsamında yapılacak “şiir dinletisi” programındaki şiirler Edebiyatçı Ramazan Avcı tarafından yorumlanacak.

Ramazan Avcı’nın Kahramanmaraşlı şairlerinden seçilmiş şiirleri seslendireceği şiirlerle, şiirin başkenti Kahramanmaraş’tan sevginin başkenti gönüllere mısralardan yollar, köprüler yaparak bir yolculuğa çıkmak için bütün şiirseverleri ve dostları  05 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 20.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonunda bekliyoruz.

4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek “ Öğrenme Şenliği” Osman sayın Kapalı Spor Salonunda saat: 10.00’da start alacak.

hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedefleyen, öğrenme fırsatları hakkında halkı bilgilendiren, eğlenerek öğrenmeyi teşvik eden, sanatsal ve gösteriler içeren program etkinlikleri bütününe öğrenme şenliği deniliyor. Her yaş ve kesimden insanların bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek, öğrenmeye erişimlerini arttırmak amacıyla gerçekleştirilecek öğrenme şenlikleri 3 gün sürecek. 75’in üzerinde kurum katılacak, çok farklı etkinliklerin yapılacağı öğrenme şenliğine İlçeler de iştirak edecek ve standlar katılımcılar tarafından gezilecek.