Kahramanmaraş Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci ile bir grup eğitimci , Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi Cennetpınarı İlkokulu öğretmeni iken, 28.03.1990 tarihinde hain terör örgütü PKK militanlarınca katledilen öğretmen Hanifi  Çakallıoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

Kurban Bayramı arifesinde rahmetli Hanifi Çakkalıoğlu’nun geride kalan oğullarından Muhammet Hanifi, Cankart ve eşi Tülay Hanıma ziyaret gerçekleştiren Milli Eğitim Müdür yardımcısı Zekeriya Kahveci, Şehit Öğretmen Hanifi Çakallıoğlu Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Akif Eker, öğretmen Oğuz Karakoç Öğretmenevi personelleri Hanifi Çalık ve Ali Kulotu geçmişte yaşanan acılara ortak oldular.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un selam ve Bayram kutlama mesajını ileten Milli Eğitim Müdür yardımcısı Zekeriya Kahveci, “Hanifi Çakallıoğlu ülkesini ve mesleğini şerefle temsil ederken şehit düşmüştür.  Kendisi kalplerimizde ilelebet yaşayacaktır.

Allah başka büyük acılar yaşatmasın, sizler için her türlü yardım için hazırız” dedi.

Rahmetli Hanifi Çakkalıoğlu’nun geride kalan oğullarından Muhammet Hanifi, Cankart ve eşi Tülay Tülay Hanım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cankart ve Muhammet Hanifi  Çakalıoğlu babalarının unutulmayıp, hatırlanmasından dolayı ziyaretçilere teşekkür ettiler.

Ankara Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Hanifi Çakallıoğlu, Kars, Isparta, ve Kahramanmaraş illerinde görev yapmış, Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi Cennetpınarı İlkokulu öğretmeni iken, 28 Mart 1990 tarihinde kaldığı lojmanda şehit edilmişti.