Saadet  Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı  Mustafa Tüten,  Saadet Partisi olarak gündemdeki davanın dışında olduklarını belirterek, Siyasi ahlaksızlığa meydan vermeyeceklerini söyledi.

Saadet  Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı  Mustafa Tüten, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş, Onikişubat İlçe Başkanı Selahattin Solacak,  Onikişubat Belediye Başkan Adayı Selim Kale, Belediye Meclis Üyesi adayları  Selim Keçe, Mustafa Narlı ve Sadık Yaman ile birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ı makamında ziyaret ederek  son siyasi gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Saadet  Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı  Mustafa Tüten, “Esas Ak Partili olup Saadet Amblemi takarak kapı kapı dolaşan ve biz Saadet Partisi’nden geliyoruz, Genel Merkezin aldığı karar gereğince oyların bölünmemesi için oylarınızı Ak Parti’ye verin” çalışması yapıldığını duyduklarını belirterek, bunun bir siyasi ahlaksızlık olduğunu söyledi.

“Ak Partili kardeşlerimizi buradan uyarıyoruz” diyen Tüten,  “Siz hala Milli Görüşün sermayesini yiyorsunuz, sakın ha yalana kanmayın.”

Tüten, Bir seçim arefesindeyiz, Milletimiz kimi layık görürse,  o insanın şehrimizi hakkı ile idare edeceğine inanıyoruz ve dua ediyoruz.”

“Biz gündemdeki davanın dışındayız,” diyen Başkan Tüten, Biz Hem hocamıza hem Başbakanımıza hem de Muhalefet parti liderlerine  diyoruz ki ortalığı germeyin. Bu millet hizmet istiyor, bu millet kavgadan yana değil, Biz milli görüş olarak hakkıyla bir seçim yapılmasını istiyoruz. Aldığımız oyu hak etmeliyiz.”  dedi.

“Kahramanmaraş’ı siyasi partiler değil, Belediye Başkanları yönetir, şehrimizi iyi bilen ve iyi tanıyan bir başkan seçiniz” diyen  Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş de, Belediye Başkanı seçildiği takdirde  geçmişte uygulanan Kahramanmaraş Belediyesinin kapısına “Rüşvet alanda verende melundur” tabelasını asacaklarını söyledi.

Gündeş, “ Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu olan trafik sorununu çözmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, “Kırmızı ışıkların az olduğu bir şehir planlayacağız.”   dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 30 Mart Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.