Kahramanmaraş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli salonunda türkü yarışması düzenlendi. Muhteşem performansların sergilendiği yarışmada, seyirciler keyifli anlar yaşadı.

Okul Aile Birliği Başkanı ve aynı zamanda mahalli ses sanatçısı olan Ümit Palta’nın başkanlığındaki jüri tarafından değerlendirilen yarışmacılar; Karacaoğlan, Âşık Mahsuni Şerif, Murat Çobanoğlu, Şeref Taşlıova, Musa Eroğlu gibi usta halk ozanlarının eserlerini gayet başarılı şekilde icra ettiler.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri, yarışmanın gerçekleşmesinde büyük emeği olan ve Kahramanmaraş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde sanata ve sanatçıya verdiği destekle tanınan Edebiyat öğretmeni Fatma Özberk açıkladı. Yarışmanın birincisi okumuş olduğu Azerbaycan yöresine ait türküyle gönülleri fetheden Celal Gezer oldu. Celal Gezer’e birincilik ödülü olarak okul müdürü Beşir Özkurt tarafından bağlama hediye edildi. Yarışmada ikincilik ipini Ferhat Fişekçi göğüsledi. Ahmet Muslu ise seslendirdiği Selanik türküsüyle üçüncülük kürsüsüne çıktı. Yarışmanın sonunda mahalli sanatçı Ümit Palta, mini bir konserle öğrencileri coşturdu.