MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, oyunu kullandı ve seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Eşi Doç. Dr. Emine Güler Akgemci, kızı Aysel Akgemci ile birlikte Hasan Balcı İlköğretim Okulu’nda oy kullanma işlemini gerçekleştiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin Türkiye ve Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını diledi:

Çok yoğun yorucu ve bir o kadar da zevkli bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyleyen Akgemci; “Karar artık seçmenin. Seçim çalışmaları boyunca tüm siyasi partilerin adaylarını dinledi ve değerlendirdi. Bu gün de seçimini yapacaklar. Kendi geleceklerini ve Kahramanmaraş’ın geleceğini tayin edecekler.

Bizler seçim çalışmalarımız boyunca, bu seçimin Kahramanmaraş için bir milad olacağını, fırsat olduğunu söyledik. Projelerimizi anlattık. Güle oynaya bir seçim kampanyası yürüttük. Çalışmalarımız boyunca tüm Kahramanmaraşlılara ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçimin ülkemize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.