Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlce Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu dile getiren Kaymakam Boztepe sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Rektörümle fırsat buldukça bir araya gelmeye gayret ediyorum, sohbetlerimizde doğal olarak Pazarcık üzerine oluyor, Pazarcık ilçemiz için son aşamasına gelmiş Pazarcık Meslek Yüksekokulu hakkında ve Pazarcığımızın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk”.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSÜ Rektörü Karaaslan ise; “ Sağ olsunlar Kaymakam bey Pazarcığa atandığı günden bu yana birçok kez ziyaretimize geldi, tabi bizde Pazarcık ilçemize gittiğimizde kendisini ziyaret ediyoruz ilçenin var olan sorunları veya yapılması planlanan projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz, kendisi istişareye açık bir insan olduğu için bu istişarelerin olumlu sonuçlarını da görüyoruz, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.