Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde faaliyet gösteren Anaokullarının düzenlemiş olduğu Anaokulu Şenlikleri Atatürk Parkı’ndaki piknikle devam etti.

Renkli görüntülerin sahip olduğu piknikte öğrenci velileri ke ndi aralarında ip atlama, yakar topu oyunu ve yöresel halk oyunları oynarken velilerinin birbirinden güzel yaptığı ev yemeklerin yapıldığı ve paylaşılıp yendiği piknik programı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Okul Öncesi pikniğine,  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Ali Karaköse, Ali Tiyek, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Güner, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldılar.

 

Okul Öncesi Eğitimin önemine dikkat çeken Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, ”Okul Öncesi öğrencilerimizin ve velilerimizin Atatürk Parkı’nda düzenleyip gerçekleştirdiği piknik etkinliği çok güzel geçti. Piknik sayesinde, öğrencilerimiz ve velilerimiz birbirleriyle tanışıp kaynaşma fırsatı buldular. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi için okul öncesine önem vermeliyiz” dedi.