Kahramanmaraş’ta görev yapan öğretmenlerden oluşan Türk Sanat Müziği korosu söyledikleri solo ve koro eserlerle dinleyenleri büyüledi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kahramanmaraş il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ve Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan birer konuşma yaparak öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekip, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.

Bu konuşmalardan sonra öğretmenlerden oluşan Türk Sanat Müziği korosu konserine başladı ve sırasıyla şu parçaları okudular.

Kaşların Karasına (Koro), İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım (Koro), İki Dağın Arasında Kalmışam(Aysun UÇAR), Başındaki Yazmayı da Sarıya mı Boyadın (Emre KAYILI), Telli Turnam ( Uğur SOMER), Kız Senin Derdin Ne (Ergül AKCAN), Bahça Duvarından Aştım (Koro), Aşkın Kanunu ( Koro), Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam (Gökhan İnayet ÇUHALI), Paydos (Nurcan TOKUŞOĞLU), Sorma Ne Haldeyim (Emre KAYILI), Eski Dostlar (Seda CEYLAN), Rüya Gibi Her Hatıra (Koro), Yorgunum Dostlarım (Ahmet SARITÜRK), Ne Gelen Ne Soran Var (Aysun UÇAR), Kaderimde Hep Güzeli Aradım (Figen KOZANOĞLU) ve koronun okuduğu Potbori ile program son buldu.

Dinleyenlere muhteşem müzik ziyafeti çekerek büyüleyen konser programı sonunda Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan ve İl Milli Eğitim Müdürü tarafından müzisyen öğretmenlere çiçek verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Programa Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç,Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.