Öğretmenler Kahramanmaraş’ta Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı  “Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu” sınavında ter döktü.

Kısa adı MTSK olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu Kursu’nun son grubu 14 Nisan 2014 Pazartesi günü başlamıştı. Kurs süresince katılımcı eğitimcilere maarif müfettişi Fikri Çevik, Mehmet Altay ve Fevzi Küçük öğretimde ölçme ve değerlendirme, iş hayatında iletişim, trafik kuralları, trafik eğitimi ve psikolojisi derslerinden teorik bilgiler anlatmışlar ve kursiyerler direksiyon uygulamasına tabi tutulmuşlardı.

Kursa sağlıklı bir şekilde devam eden öğretmenler 6 Mayıs 2014 Salı akşamı yapılan yazılı test sınavına katıldılar. Sınavda ölçme ve değerlendirme, iş hayatında iletişim, trafik kuralları, trafik eğitimi ve psikolojisi derslerinden 20’şer soru soruldu. Toplam 80 soruya cevap vermek için öğretmenler ter döktü.

Maarif müfettişi Fevzi Küçük ve  Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdür yardımcısı Ünal Elkit tarafından yapılan sınavı sağlıklı bir şekilde sona erdiği belirtildi.