Kahramanmaraş’ın yoldan ve gözden en uzak ilçeleri arasında yer alan Nurhak’ta sanata dair inanılmaz bir güzellik yaşandı. Buram buram sanat ve kültürle yoğrulan Nurhak’ta Kaymakam Murtaza Dayanç tarafından desteklenen “Gençler Geleceğimiz” projesi kapsamında Dünyaca Ünlü Piyanist&Şovmen Hakan Ali Toker, ilçeye kazandırılan kuyruklu piyano ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Nurhak’ta bir çok başarılı projeye imza atan ve aktif girişimleri ile ilçeye büyük değerler kazandıran Kaymakam Murtaza Dayanç, “Gençler Geleceğimiz” projesi kapsamında ilçeye kazandırılan kuyruklu piyano ile modern sanata katkı sağlarken ünü Türkiye ve dünyada kabul gören Piyanist Hakan Ali Toker ilk konserinde izleyenleri adeta büyüledi.

T.C. Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programına (SODES) sunmuş oldukları proje ile destek alan Nurhak Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede sanatsal başlattığı atılımın ilk adımda Müzik Öğretmeni Taşkın Fırat Serin’in özverili, bireysel girişim ve çabaları ile Dünyaca ünlü piyanist Hakan Ali Toker, 23 Aralık Pazartesi günü Nurhak’ın çağdaş ve modern yaşamına bir değer daha kattı.

Unutulmaz organizeye Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, daire amirleri ve çok sayıda davetli yer aldı. Programın sonunda Kaymakam Dayanç, özel günün anısına unutmamak ve unutulmamak temennisiyle Toker’e ve katkı sağlayan misafirlere çeşitli hediyeler armağan etti.