MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Sakarya Caddesi ve Aslanbey Mahallesi esnaflarını gezdi.

Esnafa hayırlı işler dileyen Nergiz, esnafa bir dokundu bin ah işitti.

Yaşadıkları sıkıntılardan bahseden esnaflar, bu güne kadar belediye başkanı iktidar partisinden olursa iyi hizmet alırız düşüncesi ile oy verdiklerini ancak verilen vaatlerin yerine getirilmediği için tepkilerini sandıkta göstereceklerini ifade ettiler.

Yerel yönetimlere bir bayanın elinin değmesi gerektiğine inandıklarını ifade eden Esnaflar; “Hanımlar verdiği sözün arkasında dururlar” diyerek Nergiz’e desteklerini açıkça beyan ettiler.

Gördüğü coşku karşısında “Bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız” diyen Nergiz; “İnsanımız aldatılmanın acısını yaşıyor. Açıkça bu güne iktidar partisine neden oy verdiklerini de söylüyorlar. Bu düşüncenin yanlış olduğunu yaşayarak öğrendiler ve artık hizmetin adresi MHP’ye oy vereceklerini de beyan ediyorlar” dedi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Dulkadiroğlu İlçe çatısı altında birleşen mahalle ve köylerin en hızlı şekilde gelişmesi için gerçekçi uygulanabilir projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Nergiz; “Bizim ilçemizde hem mahallelerimiz hem de köylerimiz hizmet bakımında çok gerilerde kalmış. Gelişmişlikteki bu açığı kapatmak için bütün sorunları tespit edip, yüz ağartan proje ile halkımızın karşısına çıktık.

Öncelikle mevcut sorunları çözüp, bir an önce ilçemizin gelişmişlik seviyesinde çağı yakalaması için projelerimiz hayata geçirilecek” dedi.

Nergiz, mahalle ve çarşılarının eski canlılıklarını kazanması için restorasyon çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Aksu TV Ekranlarında 20 Mart Perşembe Günü Gündem Programında gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini açıklayacağını söyleyen Nergiz, ekranları başına herkesi davet ederken, “İlçemizin geleceğine yön verecek projelerimizi açıklayacağız. Hepsi ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış, çılgın olmayan, gerçekçi örnek ilçe olma yolunda yüz ağartan projeler” dedi.