MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Sümer Mahallesi sakinleriyle kucaklaştı.

Her toplantısına yoğun katılımın gözlemlendiği MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz’in, Sümer Mahallesindeki toplantısı da miting havasında geçti.

Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte katıldığı toplantıda, belediyeciliğin sadece kaldırım yapmak, asfalt dökmekten ibaret olmadığına dikkat çeken Nergiz; “Biz belediyecilikte yeni bir sayfa açacağız. Ama bunu hep birlikte sizlerle omuz omuza vererek başaracağız.

Belediyecilik sadece kaldırım yapmak, asfalt dökmekten ibaret değildi. Zaten bizim ilçemiz sınırları içerisine alınan mahalle ve köylerimize bu hizmetler bile yapılmadı.

Biz insan odaklı belediyecilik yapacağız. Yani vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunacağız. Elbette alt yapı, üst yapı çalışmalarını yapacağız. Bunun yanı sıra sosyal projelerimizle insanımızı9n hayatını kolaylaştırıp yaşam standardını yükselteceğiz. Bu gün bu şehirde yaşayan hiç kimse yaşantısından, belediyecilik hizmetlerinden memnun değil. Öyleyse dur demenin zamanı geldi. Artık kaybedecek zamanımız yok. Sizler için biz yüz ağartan yüz proje ile bu kutsal yola çıktık. Bu kez bize bir şans verin, yaşamayı arzu ettiğimiz kenti birlikte inşaa edelim” dedi.

Seçimi kazandığında işsizliğin çözüleceğinin sözünü veren Nergiz, Üniversite eğitimi alan öğrencilere de 3 müjde birden verdi.

Dulkadiroğlu İlçe sınırlarında ikamet eden il dışında okuyan öğrencilerin dini bayramlarda sevdikleriyle bir araya gelebilmesi için gidiş dönüş yol masrafları belediyeden.

Üniversiteyi kazanan her öğrenciye diz üstü bilgisayar belediyeden.

KSÜ’yü kazanan her öğrenciye DIT kart yine belediyeden.

Eğitime destek hizmetlerinin bununla sınırlı kalmayacağını söyleyen Nergiz, mahallelere kurulacak ETÜT Merkezleri ile de öğrenciler araştırmalarını yapabilecekler.

Sosyal sorumluluk projelerinde özellikle kadınları iş hayatına kazandırmada belediye olarak öncülük edeceklerini bunun yanı sıra da kadınların evde ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir merkez oluşturup emeğin değer kazanmasını sağlayacaklarını söyleyen Nergiz, “Dulkadiroğlu ilçesinin tüm değerleriyle gün yüzüne çıkarılarak, eğitim, sağlık, turizm vs.  her alanda gelişmişliği yakılacağını ve örnek ilçe olacağını söyledi.

Sümer Mahalle sakinleri tarafında projeleri tam not alan Nergiz, tam destek sözünü de aldı.