Şanlıurfa’da dilek ağacına bez bağladı,  Kahramanmaraş’ta çeyiz sandığı hediye edilen Schaefer, ‘’Belki kısmetim açılır’’ dedi.

Schaefer, Kahramanmaraş’ın ardından geldiği Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde de yine yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Kentin tarihi ve turistik yerlerini gezen Schaefer, Göbeklitepe yakınlarında gördüğü dilek ağacına da bez bağladı. Dualar edip, dilek tutan Schaefer,dileğinin ne olduğunu soranlara ise ‘’Dilek söylenmez, uğursuzluk sayılır. Dileğim bende saklı’’ dedi.

Podyumların bekar mankenlerinden Şebnem Schaefer, defile için geldiği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, evlilik ile ilgili sorulara ‘’kısmet’’ yanıtı verirken,  minyatür çeyiz sandığı hediye edilince,  ‘’Bu sandık bana inşallah uğur getirir. Belli mi olur belki de kısmetim açılır’’ dedi.

Ünlü manken, model ve sunucu Şebnem Schaefer , ilk kez geldiği Kahramanmara’ta İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı tarafından konuk edildi. Kentin tarihi ve doğal güzelliklerini gördükten sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret eden Schaefer’e, İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı Maraş işi el oyması ceyiz ağacından yapılmış çeyiz sandığı armağan etti.

Hediye karşında çocuklar gibi sevinen Schaefer’e İl Müdürü Küçükdağlı, el oymacılığı ile ilgili de bilgi verdi.