Dulkadiroğlu Altınşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okullararası Oryantaling Spor Branşında Bütün Kategorilerde Kupa Ve Madalyaları Topladı  

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Oryantiring

 Branşı  Gençler A (Kız-Erkek)  Ve  Gençler B (Kız –Erkek)  Kahramanmaraş İl Birinciliği 17.01.2015 Tarihinde Kapıçam Mesire Alanında yapıldı. Yarışmaya 6 Liseden  2 Kategoride Genç A (1997-1998-1998 DOĞUMLU)(KIZ -ERKEK), GENÇ B (2000-2001 doğumlu) 

 (KIZ- ERKEK) 23 bayan ve 35 erkek olmak üzere 58 yarışmacı katıldı. Yarışmaya TSO Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi,Karacasu Çok Proğramlı Anadolu Lisesi,Öğretmenler İmam Hatip Anadolu Lisesi,Fatih Anadolu Lisesi,Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi katıldı .Bu yarış sonucunca  birinci olanlar Elazığ’da yapılacak grup yarışmalarına katılma hakkı kazandı.

            Yarışma sonucunda en fazla kupa ve madalyayı Dulkadiroğlu Altınşehir Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi öğrencileri Genç Erkek A ,Genç  Erkek  B , Genç Kız A kategorisinde birincilik  ve Genç Kız B diğer kategorisinde ise ikincilik elde ettiler. Dulkadiroğlu Altınşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu  Lisesi Okul müdürü F.Kerim ÜSTÜNDAĞ öğrencilerin başarılarından dolayı antrenör H.Veli KALMIŞ ,Abdulkadir ASLANSOY ve sporcuları tebrik etti. Elazığ’da yapılacak grup şampiyonası için  başarılar diledi.