İlimiz Dulkadiroğlu ilçesinde ikamet eden 1,5 yaşındaki Ahmet Görkem’in işitme cihazı geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişi tarafından çalınmıştı. Olayın Valiliğimizce duyulmasından sonra Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer’in talimatları üzerine Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından cihazın yenisini alındı. Alınan yeni işitme cihazı 30 Aralık 2014 Salı günü Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer ile Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Sunel Türköz tarafından Ahmet’i evini ziyaret ederek Ahmet’in anne ve babası Nurhan ve Mustafa Görkem’e teslim edildi.

Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek, aileye “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Anne Nurhan Görkem, ziyarette yaptığı açıklamada; “Hepsinden Allah razı olsun. Onlar benim evladımı, evimizi şenlendirdiler, Rabbim de onların evini her zaman şen ve mutlu eder inşallah. Bu kadar kısa sürede çocuğumun duyacağını zannetmiyordum. Duyarlı oldukları için devletimize ve hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk. Ahmet duymadan önce ağlıyor ve garip tavırlar sergiliyordu. Şimdi işitiyor. Artık hareketleri de değişti. O da çok mutlu” dedi.