Karakolda Kaymakam Var!

Karakolda Kaymakam Var!
Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yoğun bir ziyaretçi akını sonrasında iade-i ziyaretlere başladı. Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Akkoyun, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve Müdür Yardımcısı Ahmet...

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yoğun bir ziyaretçi akını sonrasında iade-i ziyaretlere başladı. Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Akkoyun, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve Müdür Yardımcısı Ahmet Eksin tarafından karşılandı. Emniyet Müdürü Başol’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Akkoyun daha sonra birimleri ve karakolları gezerek nezarethanede incelemelerde bulundu.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, iade-i ziyaretlere başladı. Yoğun ve uzun bir ziyaretçi akınından sonra karşı ziyaretlere başlayan Kaymakam Akkoyun, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’u makamında ziyaret ederek çalışmalar ve hizmetler hakkında kapsamlı bilgiler aldı.

Emniyet Müdürü Başol ve Müdürü Yardımcısı Eksin tarafından karşılanan ve çeşitli birimlerde incelemelerde bulunan Kaymakam Akoyun, özellikle modern ve AB standartlarına uygun nezarethanelerde yetkililerden bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

Daha sonra emniyet personeli ile tanışan ve polislerle sohbet eden Kaymakam Akkoyun, brifing salonunda haftalık toplantıyı izledi. Çalışmaları yerinde gördü. Yapılan ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Akkoyun, Türk Polis Teşkilatının, halkın can ve mal güvenliğindeki önemine vurgu yaparak, asayiş ve huzur yönündeki çalışmalarının çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaymakam Akkoyun, yapılan kapsamlı ziyaret ve görüşmelerin ardından Emniyet Müdürü Başol ve Müdür Yardımcısı Eksin’e Başarlar dileyerek, tüm personele hayırlı görevler dileğinde bulundu.

Karakolda Kaymakam Var 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.