ATV’de iki dönemdir yayınlanan ve fırtınalar estirerek milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Karadayı dizisine Afşinli Aktör Kemal Tıraş transfer oldu. Birçok dizide ikinci ve başrol altı oyuncu olarak yer alan Afşinli Aktör Kemal Tıraş, pazartesi günleri ATV’de izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Cezaevine düşen Karadayı rölündeki Kenan İmirzalioğlu’na gizliden yardım eden ve onun yanında yer alan başgardiyanı canlandırıyor.

Daha önce birçok televizyon dizisinde rol alan ve başarılı performansı ile dikkat çeken Afşinli Sanatçı Kemal Tıraş, ATV’de yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen, başrolünü Kenan İmirzalioğlu’nun canlandırdığı Karadayı dizisi ile izleyicilerin karşına çıktı. Aslen Afşin’e bağlı eski adı Marabuz olan Dağlıca doğumlu olan Kemal Tıraş, bir süre turizm sektöründe yer aldı ve Nevşehir Kapadokya’da hizmetler sundu. Daha sonra 2004 yılında sinema hayatına atıldı. Kabiliyeti ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Tıraş, Kanal D’de Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi başta olmak üzere olmak üzere birçok televizyon kanalında dizlerde yer aldı.

Reklam ve kliplerinde aranılan yıldızları arasında yer alan Kemal Tıraş, en son olarak tüm Türkiye’de büyük beğeni ile izlenen ve başrolünü Kenan İmirzalioğlu ile Bengüzar Korel’in oynadığı Karadayı dizisinde yer aldı. Karadayı’ya gizliden yardım eden ve onun safında yer alan iyi bir başgardiyanı canlandıran Kemal Tıraş, bir süre önce de Mc Donalds reklamlarında Kovboy tipini canlandırmıştı.

Elbistan Gündem Haber ve Kurucusu Gazeteci-Yazar Hasanaki ile memleketine selam gönderen Kemal Tıraş, tüm hemşerilerini Başgardiyan Nedim tiplemesi olarak rol aldığı Karadayı dizisini izlemeye davet ederek, selam ve saygılarını iletti. Afşinli hemşerimize başarıların devamını diliyoruz.