İl merkezinde Mesleki Açık Öğretim Lisesi yüz yüze eğitim uygulaması yapan mesleki teknik ortaöğretim kurum yöneticileri ile Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Açık Lise İl Koordinatörü Abid AKAR’ ın katıldığı istişare toplantısı, Kahramanmaraş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin ev sahipliğinde İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri Şube Müdürü Hasan GÜL başkanlığında, Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram METİN ve İlgili okulların müdür yardımcılarının katılımı ile  yapıldı.

Mesleki Açık Öğretim iş ve işlemleri ile yüz yüze eğitim uygulaması konularında görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda aynı zamanda Eylül ayında yayınlanan orta öğretim kurumları yönetmeliğinin mesleki açık öğretimi ilgilendiren hükümleri incelenerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Şube Müdürü Hasan GÜL bu tür toplantıların çok verimli olduğunu, özveri ile hizmet veren okul idarecilerinin bu konuda yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu belirtti. Katılımcılar, düzenlenen bu toplantının uygulama birliği açısından çok önemli ve faydalı olduğunu söyleyerek, başta Hasan GÜL Beyefendi olmak üzere Açık Öğretim İl koordinatörü Abid AKAR’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.