Kahramanmaraşspor, bugün saat 16:00’da Adanaspor ile çok önemli bir maça çıkacak, Aslanlar hem 3 puan hemde moral peşinde !

PTT 1. Lig’deki temsilcimiz Kahramanmaraşspor ilk 3 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Kendisi gibi ligde çok zorlu bir dönem geçiren Adanaspor ile karşılaşıyor. Kurt hoca Besim Durmuş’un aslanları yine ligin tanınmış isimlerinden Ercan Albay’ın kaplanlarıyla karşılaşacak. Gaziantepspor ile yapılan hazırlık maçında hem yabancılarına kavuşan hem de bambaşka bir havaya bürünen kırmızı-beyazlılar Adanaspor’u taraftarlarının da desteğiyle devirmek istiyor.

Diğer yandan PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’a MADO’dan tatlı morali geldi. Kahramanmaraş’ın dünyaca ünlü dondurma markası MADO yönetimi zorlu Adanaspor maçı öncesinde Kahramanmaraşspor tesislerine tatlı ve dondurma ikramı yaptı. MADO’nun Yaşar Pastanesi ustaları Kahramanmaraşsporlu futbolcuların kaldığı tesislere gelerek oyuncuları ziyaret ettiler ve ikramda bulundular.

Tam bir final havasında geçmesi beklenen zorlu mücadele TRT Spor ekranlarından 15:55’ten itibaren canlı olarak yayınlanacak.