‘Yeni Yıl Kurabiyeleriniz Hazır Mı?’ sloganı ile gerçekleştirilen özel etkinlikte minik ustalar, marifetlerini konuştururken, aileleri de onları heyecanla izlediler.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçileri, yaklaşan yeni yıl öncesinde yeni yıl kurabiyeleri yaparak, ailelerine ikram ettiler.

‘Yeni Yıl Kurabiyeleriniz Hazır Mı?’ sloganı ile gerçekleştirilen özel etkinlikte minik ustalar, marifetlerini konuştururken, aileleri de onları heyecanla izledi. Hamur Organizasyonun sevimli palyaçosu ‘’Zizi’’ eşliğinde kurabiye yaparak süsleyen miniklerin büyük bir efor sarf ettikleri gözlendi.

Minik elleriyle kurabiyeleri yaratıcılıklarını kullanarak süslerken, onları izleyen ailelerinden alkışla motivasyon alan K.Maraş Piazza’nın küçük konukları, objektiflere renkli görüntülerin yansımasını sağladılar.

Kurabiyeleri ailelerine ikram ettikten sonra bu kez yeni yıl dansına başlayan minikler, palyaço Zizi’nin verdiği tüm komutları yerine getirerek eğlenirken, yeni yıl coşkusunu erken yaşadılar.