Piazza’nın ”Bu Fırsat Kaçmaz” kampanyası dahilinde, haftanın 3 günü  boyunca en yüksek alışverişi yapan Alican Zoroğlu dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Kahramanmaraş’ta açıldığı günden itibaren milyonları ağırlayan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, markalı ürünleri uygun fiyatla sunmakla kalmayıp, art arda düzenlediği kampanyalarla da alışverişi daha hesaplı, heyecanlı ve eğlenceli hale getiriyor.

Bölgenin buluşma merkezi olan Piazza, her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde en yüksek alışverişi yapan ziyaretçisine sürpriz hediyesini teslim etti. Haftanın 3 günü  boyunca en yüksek alışverişi yapan Alican Zoroğlu’na  dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Piazza’da kazandıkları hediyenin  ekstra kazanç niteliğinde olduğunu  söyle Talihli Alican Zoroğlu ‘‘Böyle bir kampanyanın olduğunu biliyordum ancak, talihlinin ben olacağım hiç aklıma gelmemişti. Hem markalı ürünleri uygun fiyata aldım, hem de değerli bir hediye kazandım.  Bize bu fırsatı sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi çalışanlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ederim”dedi