Hesaplı alışveriş imkânlarını cazip kampanyalarla taçlandıran Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan’a özel sinema kampanyası ile ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor.

İftar Sofraları Şenleniyor 

Ramazan ayı boyunca iftar saatinde, Piazza AVM’deki kafe, restoranlardan hafta içi günlerde  toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyelerine sinema bileti hediye ediliyor. Ulusal ve uluslararası birçok markayı bünyesinde bulunduran ve yılın 365 gününde birbirinden kazançlı fırsatlar sunan Kahramanmaraş Piazza’da Cinemaximum işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya, iftar sonrasında bedava sinema keyfi sunuyor.

Vizyondaki Filmler

Ziyaretçiler hem aile, eş ve dostlarıyla sultanlara layık iftar sofralarında iftarlarını açıyor, hem de vizyondaki en yeni yerli ve yabancı filmleri hiçbir ücret ödemeden izleme fırsatı buluyor. Cinemaximum’un ferah, geniş ve konforlu ortamında film izleyen ziyaretçiler, kampanyadan oldukça memnun görünüyorlar. Bu fırsattan yararlanmak için 50 TL ve üzeri alışverişin yanı sıra ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club üyesi olmak yeterli. Dileyen herkes danışma birimine başvurup Piazza Club üyesi olarak bu kartın avantajlarından hemen faydalanabiliyor.