Türkçe öğretmeni Adem Elmas yönetiminde 5. Geleneksel Şiir Dinletisi ile öğrenciler izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı.      

Program,  Mustafa Kemal Atatürk ve Türk edebiyatına, sanatına emeği geçmiş, bugün hayatta olmayan tüm büyükler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı.

Öğrencilerden Fatma Nur SAĞER , Attila İLHAN’nın ‘’Müjgan’a Aşk Şarkıları’’ şiirini, Zeynep ÖZKÖMEÇ BAHATTİN KARAKOÇ’un ‘’Uzaklara Türkü’’ adlı şiirini, Aydagül AYVALI,  Mevlana İDRİS’in  ‘’Kuş Renkli Çocukluğum’’ şiirini , Hatice Damla ABDURRAHMANOĞLU, Alaaddin ÖZDENÖREN ‘in henüz dokuz yaşında trafik kazasında  kaybettiği oğlu için yazdığı ‘’Kerem’in Çantası’’ adlı şiirini,  ardından yine Alaaddin Özdenören’in  ‘’Dökülüş’’ adlı şiiri, Edanur AVŞAR  Bekir Sıtkı ERDOĞAN’ın ‘’Yağmurda Unutulan Şarkı’’ şiirini  İbrahim TENEKECİ ‘’Yüzler ve Sözler’’ adlı şiirini ,Elmas KÜÇÜKGÖRÜR  Mevlana İdris ZENGİN’in  ‘Deniz Heykel Tutmaz’’ şiirini ,Tuğba ŞERBETÇİ ‘’Çocuk ve Korku’’  Muhammed Yolukaslan  Abdurrahim KARAKOÇ’un ‘’Bayramlar Bayram Ola’’ adlı şiirini, Fatmagül GÜMÜŞSOY Yavuz Bülent Bakiler’in  ‘’Orda Bir Çocuk Burda Ben’’ şiirini, Sinan ERMİŞ dördüncü sınıftan beri dinletilerde okuduğu şiirlerden birer bölüm  ve arkasından Sezai KARAKOÇ’un ‘’Yağmur Duası’’  adlı şiirini okudular.

Furkan CEYHAN, Sevdenur MENCÜTEKİN, Muhammet GÜRLEK ve Fatma Esra ALPARSLAN isimli öğrencilerde şiiri oyunlaştırdılar.

Şiirlerden sonra her yıl söylediği türkülerle dinletiyi renklendiren Müzik Öğretmeni Aysun UÇAR okuduğu türkülerle şiir dinletisine ayrı bir anlam kazandırdı. İzleyenleri etkisinde bırakan program alkışlar arasında son buldu.

Okul Müdürü Ali ÇINAR  emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.