Kahramanmaraş il Müftüsü Muhammed Gevher, Gazeteciler cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gevher; “Gazetecilerle Beraber Toplum Hizmetindeyiz.”

Müftü Muhammed Gevher’in ziyareti, Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyeti başkanı Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyelerinin sıcak bir karşılamasıyla   Trabzon Bulvarı, Kasımbey apartmanında bulunan Cemiyet merkezinde gerçekleşti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kahramanmaraş il Müftüsü Muhammed Gevher, Kahramanmaraş gazeteciler cemiyeti başkanı Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyeleri gündeme dair konularda görüş alış verişinde bulundular..

il Müftüsü Muhammed gevher ziyarette yaptığı açıklamasında gazeteciler cemiyetine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gevher burada yaptığı konuşmada, halkın nabzını tutan gazetecilerle, müftülük çalışmalarında daha nasıl verimli olmanın istişaresinde bulunduklarını belirtti. Gevher; “ Gazeteciler toplum hizmeti yapıyorlar, malum bizler de toplumun içindeyiz. Mahalle veya köylerde muhakkak bir kol kanadımız var. Bu anlamda bu ziyaretimiz çok önemlidir. Uzun zamandır bu ziyareti düşünüyorduk, bu güne kısmetmiş. Cemiyet başkanımız ve değerli yönetimi bizlere verdiği randevudan dolayı teşekkür ediyorum.”

Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyeti başkanı Kemal sayında, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraş’ta diyanet camiasındaki başarılı çalışmalarından dolayı Müftü Muhammed Gevher’e teşekkür etti.

Ziyarette, Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Genel Sekreter Akif Aslan yönetim Kurulu üyeleri Devrim Başer,TRT Diyanet Tv temsilcisi Hacı Ali Güneçıkan da hazır bulundu.

Haber : Ahmet Güneçıkan