Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ile Lider Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Av. Timur Borahan ile Yönetim Kurulu üyeleri ile Lider Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet Özkul ile Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ertaş’ın da hazır bulunduğu ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Av. Timur Borahan, derneklerinin faaliyetlerinde her zaman Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın ilgi ve desteğini gördüklerini ifade ederek: “Sayın Başkanımız derneğimizin faaliyetlerinde her zaman yanımızda olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Bundan dolayı kendisine minnet duygularımızı ifade ederek bir plaket, bir tablo ve bir de izcilik forma takımı hediye etmek istedik. Kendisine derneğimize ve şehrimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Poyraz, her zaman sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde olduklarını ve hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.