Diğer İllerden Gelen İ.H.L Öğrencilerini Mesleğe Hazırlama Kursu Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesinde açılış programıyla başladı.

Diğer İllerden Gelen İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Mesleğe Hazırlama Kursu programı açılışı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT ve İl Müftüsü Muhammet GEVHER´in Katılımları ile Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleşti.

Programda İl Milli Eğitim müdürü Mehmet Emin AKKURT, il Müftüsü Muhammet GEVHER ve okul müdürü Yusuf DÖNMEZ gelen öğrencilere hitap ettiler. Bu konuşmalardan sonra misafir gelen öğrenciler tarafından okunan Kur´an tilaveti ile devam edildi.

Okul müdürü Yusuf DÖNMEZ öğrencilere hitaben: “Programın hayırlara vesile olmasını diliyorum, katkılarından dolayı Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı sayın Mehmet Fatih ERKOÇ´a, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Emin AKKURT´a ve İl Müftümüz sayın Muhammet GEVHER´e ayrı ayrı teşekkür ederim. Programın dolu dolu geçmesi için gerekli hazırlıkları yaptık umarım sizlerde evlerinize döndüğünüz zaman buradan memnuniyetle ayrılacaksınız ve her biriniz gönüllü Kahramanmaraş elçisi olacaksınız. Ayrıca İmam hatip Lisesi öğrencilerinin bu tür kurs ve seminerlerden çok iyi istifade etmesi kendilerini en iyi şekilde geliştirmesi bireysel olarak karar verme yeteneğine sahip olması ve aklını kiraya vermemesi gerekir, İmam Hatipliler toplumun sevgi tomurcuklarıdır.  ” dedi.