Ak Parti Ekinözü İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, ‘’Seçim bölgemizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında Aslan,  Ekinözü İlçe Belediye Başkanı olması durumunda yapacaklarını vatandaş ve esnaf ile paylaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında halkın arasına erkenden inen Aslan gösterilen ilgi şaşırtmazken, şimdiden Aslan’ın en iddialı aday olduğu görülüyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, projelerinden bahseden Aslan, belediye başkanı olması durumunda Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinin çok farklı bir şekilde gelişeceğini ifade etti.

El ele, gönül gönüle Ekinözü’ne hayat verecek projelerimizle hizmete talibiz, hizmete hazırız’’ diyen Aslan, şu şekilde konuştu: ‘’Beraberimizdeki muhtar ve vatandaşlarımızla Ekinözü’nde ve köylerimizi ziyaret ettik. Yöre insanımızın sıcak karşılamaları ve bizleri kendilerinden birileri gibi görmeleri bizleri çok duygulandırdı. Köy sakinleri ve muhtarlarımızın sorunlarını dinledik, not aldık, çözüm yollarını konuştuk dedi.

Bizim Siyasetimizde Ayrım Yok Diyen Aslan Aday Kim Olursa Olsun bu şekilde onun içinde gece gündüz çalışacağım diyerek AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Âdem Arıcıya Başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Erkoç

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç beraberindeki bir gurup Partili ile Ekinözü İlçesine Gelerek ilk önce İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti. Daha Sonra İse Bölge Seçim Çalışmalarını Yapan Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan Ve Bünyamin Şakalar ile Kısa Bir Sohbet ederek Aday Adaylarına Başarılar diledi.