Kahramanmaraş-Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı olarak Ahmet Bayazıt İlkokulunda açılan “Giyim ve Mefruşat” sergisine ilgi büyük oldu.

Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticilerinden Hatice Ciğerlioğlu ve Nigar Tüfekçi Can’ın yönetiminde 30 kursiyerin katıldığı 2013-2014 eğitim dönemi için 07 Kasım 2013 tarihinde başlayan kursun sonuna yaklaşırken, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmalar Ahmet Bayazıt İlkokulunda görücüye çıktı. Sergideki çalışmalar gezenler tarafından büyük beğeni topladı. Sergi 11 Haziran 2014 Çarşamba akşamına kadar açık kalacak.

Serginin açılışı öncesi Ahmet Bayazıt İlkokulu Müdürü Oğuz Karakoç kısa bir konuşma yaparak sergi hakkında bilgi verdi. Serginin kurdelesi İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılıçkıran ve emekli okul Müdürü Zeki Ulutaş tarafından kesildi. Serginin açılışına Hayat Boyu Öğrenme  Şefi Bayram Metin,  Suzan ve Abdulhakim  Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Bilgiç, Rehber Öğretmen Vahap Doğan, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.