Kahramanmaraş Okullar Arası Halter Yarışmasında il birincisi olarak 12 – 15 Mart 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Erkunt Traktör Ortaokulu öğrencileri Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.

Ziyarette  Okul Müdürü Mehmet Kıcalı, Erkunt Traktör İlkokulu-Ortaokulu 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan takımın 2013 yılında Aydın’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.’si, 2012 yılında Aksaray’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında da Türkiye 4.’ sü  olduğunu belirterek okul takımının 13 Şubat 2014 tarihinde Batıpark Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kahramanmaraş Okullar Arası Halter Yarışmasında da birinci olarak Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını ifade etti.

 

Okul Müdürü Mehmet Kıcalı, Türkiye Halter Federasyonu İl Temsilcisi ve takım antrenörü İsmail Atmaca ile öğrencilerin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Vali Kocatepe, öğrencileri tebrik ederek Mart ayında düzenlenecek olan yarışmada başarılar diledi.