Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Metin Doğan, Erkoç’un arkasında çok başarılı bir il başkanlığı dönemi ve yüksek bir çıta bıraktığını belirterek “Görev zor, çıta yüksek” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak 4,5 yıl başarıyla sürdürdüğü İl Başkanlığı görevinden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle ayrılan Erkoç, halefi Metin Doğan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

AK Parti kadrolarında yer alarak, millete hizmet etmenin en onurlu görevlerden biri olduğunu dile getiren Erkoç, “Metin Beyin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine eminiz” dedi.

Doğan’ın da kendisi gibi AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki kurucularından biri olduğunu dile getiren Erkoç, “AK Parti’yi Kahramanmaraş’ta 2001 yılında hep beraber kurmuştuk. Metin Bey o günden bu yana siyaset ve yol arkadaşımız. Genel Merkezimiz şimdi onu bu göreve layık gördü. Hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisini tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Teşkilatımızla, milletvekillerimizle ve hükümetimizle el birliği ederek bu şehre ve ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı:

Metin beyin de bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Çünkü siyasetin içinde olan bir insan, aynı zaman da Baro başkanımız, sivil toplumun içinde olan bir kardeşimiz. Hep beraber Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ımızın Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelmesi için gecemizi gündüzümüze katıp teşkilatımızla, milletvekillerimizle ve hükümetimizle birlikte elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu konu da Metin Beye güvenimiz tam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan ise, Erkoç’un ardında başarılarla dolu bir dönem bıraktığını ifade etti. Erkoç’un her zaman vatandaşla iç içe politika yaptığını ve farklı bir mecrada hizmetlerini devam ettireceğini kaydeden Doğan, şöyle konuştu:

Tabi Fatih Bey’den sonra bu görevi yapmak çok zor. Zamanının büyük bir kısmını siyasete ayırarak, insanların sorunlarıyla tek tek ilgilenen bir kardeşimizdi. İnşallah şimdi de büyükşehir belediye başkanlığı yolunda yürüyor. Milletimizin terciği partimizden yöne tecelli ederse hizmetlerine burada devam edecek. Tabi ondan bu görevi devralmak bizim için zor olacak. Biz de inşallah aynı çizgide zamanımızı, kendimizi şehrimize ayırarak, kendimizi bu şehre vakfederek büyük bir gayretin çalışmanın içerisinde olacağız. Büyükşehir belediye başkanımızla, milletvekillerimizle, teşkilatımızla, sivil toplumla, halkımızla birlikte büyük bir çalışma azmi içerisinde olacağız. İnşallah bu zor süreçte, adeta istiklal mücadelemize dönen bu seçim sürecinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak suretiyle partimize hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Başbakanımızın ülkemiz için hayal ettiği özlem ve ideallerini, geride bıraktığı süreçteki hizmetlerini halkımıza en iyi şekilde anlatarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.