Göksun Belediyesi tarafından ilçede bir ilk gerçekleştirilerek her gün “İftar Yemeği” vermek için “Ramazan Çadırı” kuruldu.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Belediye İş Merkezi Meydanında kurulan iftar çadırında yemek dağıtarak ilk iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.

Başkan Aydın, burada yaptığı açıklamada, Göksun’da bir ilki gerçekleştirerek her gün sıcak yemek verecek iftar çadırı kurmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ramazan ayı boyunca iftar vermek isteyen hayırseverlere de ev sahipliği yapacaklarını belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğe önem veren yönetim anlayışımızdan hareketle bu Ramazan ve her Ramazan, Ramazan Bereketini Göksun’a yaymayı hedefliyoruz. Bu kapsamda belediye olarak düzenlediğimiz “1 İftar’da Sizin Olsun” kampanyası ile her akşam sıcak yemek verece olan iftar çadırımız Ramazan’ın ilk günü hizmete başladı. İnşallah Ramazan ayı boyunca iftar çadırımız burada bulunacak ve her akşam sıcak yemek vermeye devam edecek. Ayrıca iftar vermek isteyen hemşerilerimize de burada ev sahipliği yapacağız. Bu gün ilk iftar yemeğini Artim İnşaat verdi. Firma yetkililerine şahsım ve halkım adında teşekkür ediyorum. Rabbim geçmişlerine rahmet eylesin, hayırlarını kabul etsin.”

Başkan Aydın, Ramazan-ı Şerifin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.