Gaziantep Millet Partisi Adayları ve İl teşkilatı, Kahramanmaraş İl ve İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ÇETİNER,Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Cuma NACAR,Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet KARAKAYA ,Sayın Emrullah EMRULLAHOĞLU ve Millet Partisi Gaziantep il ve ilçe Teşkilatıyla birlikte,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Serhat ARDİLİ’yi ve il yönetimini, MP Kahramanmaraş İl binasında destekte bulunmak için ziyarette Bulundular.Ziyaretimin Sıcak ve samimi bir ortamda geçtiği sohbette, MP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Cuma  NACAR: yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm adaylarımızın birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet etmek olduğunu söyledi.

Türkiye’de ve İlimizde birlik ve beraberliğe önem verdiklerini ifade eden M. Serhat ARDİLİ, Türkiye’nin ,İl ve ilçelerinde örnek olacak bir dayanışma içerisinde olduğunu göstererek tüm bölgeye seçim dersi vereceklerini söyledi.

ARDİLİ: Kahramanmaraş’a bize destek vermek amacıyla ziyarete gelen,bizleri yalnız bırakmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarına çok teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum ve Canı gönülden başarılar diliyorum.Bu seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.

ARDİLİ:.En kısa zaman da İade-i ziyaret bulunacağını söyledi.