Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu ekibi Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, spor yapan herkesin yanında olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı beraberinde Sorumlu Müdür Mutlu Canlı,  Medya Sorumlusu Mahmut Beyaz, antrenörler Mehmet Akif Aksu Ömer Gök, Metin Celil Bican ve bazı sporcularla birlikte Kahramanmaraş Merkez  Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret ederek bir dizi görüş alışverişinde bulundular.

Ziyararetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okay,  insan olarak sporu, sporcuyu ve spor yaptıran herkesi sevdiğini belirterek, Kahramanmaraş’ın sporda kalkınması için Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağını ifade etti.

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı da, Başkan Okay’a Galatasaray Futbol okulu ve Amatör Küme’de mücadele eden ve okulun bir parçası olan Kahramansarayspor hakkında bilgiler vererek, iyi insan, iyi birey, iyi sporcu felsefesiyle hareket ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı, ziyaretin anısına Belediye Başkanı Necati Okay’a arkasında Necati Okay yazılı 46 numaralı Galatasaray forması hediye etti.