2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan 26 Kasım- 5 Aralık tarihlerinde yapılan Genç Erkekler Futsal Müsabakalarına Kahramanmaraş TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi damga vurdu. Doğukent Kaplanları oynadığı tüm maçları farklı alarak namağlup şampiyon oldu.

Oynamış olduğu tüm maçları farklı kazanan TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi 30 gole karşılık kalesinde sadece beş gol görerek Kahramanmaraş’ı Türkiye Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Doğukent Kaplanları, “bu başarının kolay kazanılmadığını ve bu yolda  maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ailelerimize, arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ederiz” dediler.

Kahramanmaraş TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa YILMAZ ise öğrencilerimizin sportif alandaki başarıları bizi mutlu etmekte ve bu başarılarının diğer alanlarda da devam etmesi gerektiğini belirtmek isterim ve okulumuz adına sporcularımızı kutluyorum dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Metin OTLU ise başarılarının artarak devam edeceğini ve bu başarıların tesadüfen olamayacağını, arkasında büyük emeklerin olduğunu ifade etti.

Bizler de önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye grup müsabakalarında TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi takımına başarılar dileriz.

Yolunuz açık olsun……..