Ekinözü Müftülüğü bünyesinde görev yapan personellerden Halil Kılnıç’ın Kahramanmaraş Merkez Müftülüğüne Şef Olarak atanması ve Aşağı İçmeler İmam Hatibi Cuma Ünal’ın ise Afşin İlçesine Bağlı Çoban beyli İmam Hatibi olarak atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Ekinözü İlçe Kaymakamı Fatih Gül, DİVA-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, İlçe Müftüsü Emin Patan Kaymakamlık, Yazı İşleri Müdürü Said Şahin, daire amirleri ve imamlar Katıldı.

Organize’de bir konuşma yapan Ekinözü İlçe Kaymakamı Gül, “Ekinözü İlçe Müftülüğünde görev yapan arkadaşlarımızın tayini çıktı ama çok uzağa gitmiyorlar. Bu da bizi sevindiriyor. Belki daha uzağa gitmiş olsalardı üzüntülü olurduk. Arkadaşlarımızın kendi istekleri doğrultusunda bir arkadaşımız daha üst göreve diğer arkadaşımızda kendi arzu ettiği yere tayini olmasından dolayı bir burukluk ve üzüntü yaşamıyoruz “ dedi.

Müftü emin Patan ise, “Bu arkadaşlarımla görev yapmak bana onur şeref verdi” diyerek tayini çıkan personele başarılar diledi. Daha sonra tayini çıkan personellere Kaymakam Gül tarafından başarı belgesi verildi.