Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mesut Alkan, yardımcıları, şube müdürleri, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okulların yöneticileri, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın başkanlığında yapılan kahvaltılı huzur toplantısına katıldılar.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın farklı kurumlarla yaptığı huzur toplantılarından 54. olan toplantısını da  İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurum yöneticileriyle gerçekleştirildi. Aşık, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, katılımcılara hoş geldiniz konuşmasından sonra huzur toplantılarının amaçları, İl Emniyet Müdürlüğü olarak kurumunun misyonu, vizyonu, hizmet anlayışı, ilkeleri ve yapılan çalışmalar, 155 Polis imdat hattı ve iletişim,hafızalarda kolaylıkla kalabilecek 221 1 155 pbx telefon numarası, özellikle çocuklarımız ve toplum bireylerinin zararlı alışkanlıklardan korunmalar konularında eğitim yöneticilerini bilgilendirdi. Kahramanmaraş’ta huzur ve güvenliğin sağlıklı yürütülmesi, görülebilinen eksiklikler ve eğitimcilerin beklentileri konuların da birinci ağızdan dinleyerek soru cevap şeklinde samimi bir ortamda belge ve istatistik bilgilerle değerlendirme yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Alkan ise toplantıdan duyduğu memnuniyete dile getirerek toplumun yararına her konuda işbirliğine her zaman hazır olduklarına dikkat çekerek, bu toplantının devamının farklı bir zamanda İl Millî Eğitim Müdürlüğünde yapılmasını teklif etti. Teklif olumlu karşılandı.

İl Emniyet Müdürlün bağlı birim amirlerinin hazır bulunduğu “Huzur Toplantısı” katılımcılarla topluca fotoğraf çekilmesiyle son buldu