Kahramanmaraş’ta Firik Şenliği, iftar ve sahur buluşmalarıyla ilkleri gerçekleştiren Edeler Diyarı bu defada Kurban Bayramı dolayısıyla sayfa takipçilerini buluşturdu !

Bayramlaşma programı Kur’an-ı Kerim tilavetinin okumasıyla başladı. Kahramanmaraşlılar’ın sohbet edip birlik içerisinde vakit geçirdiği bayramlaşma programında Edeler Diyarı sayfa editörü Şeref Dere, tüm katılımcılara teşekkür ederek “Kahramanmaraş’ın en aktif sosyal paylaşım grubu olarak Edeler Diyarı olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu bayram buluşmasında yine dostlarımızla, sayfa takipçilerimizle ve Kahramanmaraş’ta her kesimden insanlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine Kahramanmaraş Kale’mizde gerçekleştiriyoruz. Güzel katılım var, her kesimden insanların olması güzel, ikramlarımız var. Yani bu buluşmalar  bir birliktelik, huzur, mutluluk ve insanların kaynaşması çok güzel. ” dedi.

Bayramlaşma etkinliği sohbetlerle ikramlarla devam ederken Edeler Diyarının genç gönüllüleri sayfa editörü Şeref Dere’ye “Bizleri Bir Araya Getiren Şeref Dere’ye Sonsuz Teşekkürler” yazılı bir plaket takdim etti.Bayramlaşma programına katılan Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akpınar yapılan etkinliğin çok güzel bir etkinlik olduğunu söyleyip “Edeler Diyarı’nın her zaman düzenlediği Ramazanlarda, Kurbanlarda  ve Firik Şenliklerinde Kahramanmaraş’ı tanıtmak için yapmış olduğu bu etkinliklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” diyerek konuşmasına son verdi.

Tüm Kahramanmaraşlıların Kurban bayramını kutlayan Kahramanmaraş Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halit Uğur “Kurban bayramını Kahramanmaraş’ta ağız tadıyla kutluyoruz. Edeler Diyarı’nın geleneksel bayramlaşma törenine davet edildik. Burada eşimizin, dostumuzun ve hemşerilerimizin bayramını kutladık. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.