Endüstriyel otomasyon ve teknik servisi hizmetleri veren Dörtkol Tekstil Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri ve müşterileri önceki gün düzenlenen iftar programı ile bir araya geldi.

Sektörün önde gelen firmalarından Dörtkol Tekstil Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, mübarek ramazan ayında müşterileri ve çalışanlarını iftar programında bir araya getirdi. Dostlukları pekiştirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar programında konuşan Dörtkol Tekstil Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürü Hüseyin Yeter, böyle anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Hüseyin bey, müşterilerine verdiği güvenle sektörün lider firması haline gelen Dörtkol Tekstil Makine Sanayi ve Ticaret Limited şirketinin üstün hizmet kalitesiyle güvenirliliğini daha da artırdığını ifade etti.
Yine sektördeki gelişmeleri yakinen takip ettiklerini ve teknolojik gelişimde de fark yarattıklarını dile getiren Hüseyin bey, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dostlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu iftar programının bizim için anlamının ne kadar büyük olduğunu anlatmak istiyorum. Rahmet ve bereket ayı olan bu mübarek ayda sektörde birlikte yol aldığımız dostlarımızla bir arada olmak bizleri gururlandırdı. Endüstriyel otomasyon ve teknik servisi hizmeti veren firmamız, müşterilerinin arz ve taleplerine kendini yenilemiştir. Rakiplerimizin her zaman bir adım önünde olduğumuzu ve bunun da müşterilerimizin bizlere verdiği güvenden kaynaklandığını da belirtmek isterim. Teknolojik yenilikler konusunda, makine modernizasyonunda sektöre yeni ivmeler kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bu konuda müşterilerimiz ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Ben tekrardan bu anlamlı geceye iştirak eden tüm dostlarımıza teşekkür ederim ve saygılar sunarım.”