Kaymakam Maytalman, “ Önemli Bir Görev İfa Ediyorsunuz.”

Memur-Sen’e bağlı Kahramanmaraş Diyanet-Sen Şube başkanı Ekrem Arslan Dulkadiroğlu Kaymakamlığına atanan Kaymakam Metin Maytalman’ı ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş Diyanet-Sen Şube başkanı Ekrem Arslan, yönetim kurulu üyeleri ve Dulkadiroğlu Diyanet-sen ilçe temsilcisi Muharrem Tozarla birlikte ilimizde yeni oluşturulan Dulkadiroğlu Kaymakamı Metin Maytalman’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ekrem Arslan burada yaptığı açıklamada Kaymakam Metin Maytalman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Arslan Diyanet-Sen’in bin yüz üyesinin bulunduğunu söyledi. Arslan, “Kurum veya toplum adına karşılaşılan sıkıntıları yerinde tespit yapılıp genel merkeze ileterek konunun çözümünü yapan bir sivil toplum örgütüyüz. Görevi yaparken öncelikle asli görevimiz olan din görevliliğine en ufak bir zarar verecek eylem ve söylemlerden şiddetle kaçan bir sendikayız.”dedi.

Dulkadiroğlu Kaymakamı Metin Maytalman, Diyanet-Sen olarak önemli bir görev ifa ettiklerini belirtti. Maytalman konuşmasında, “ Sendika olarak memur kesimle ilgili söz söyleyecek, karar verecek mercilerinde işini kolaylaştırıyorsunuz. Memur taleplerini toplayarak karar mercilerine kanalize etme gibi bir işleviniz var. Özellikle meslek mensubu arkadaşlarınız arasında birlik ve beraberliği dayanışmayı sağlamanız takdire şayandır. Bu açıdan ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Dulkadiroğlu Kaymakamlığına atanan Kaymakam Metin Maytalman’ı ziyaret eden Diyanet-Sen yönetimi tek tek tanıştı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Diyanet-Sen Şube başkanı Ekrem Arslan, Dulkadiroğlu İlçe başkanı Muharrem Tozar, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kazmacı, Mustafa Ağca, Nevzat karaca ve Diyanet Tv temsilcisi Hacı Ali Güneçıkan da hazır bulundular.

Haber: Ahmet Güneçıkan/Kahramankent Gazetesi Muhabiri

.