Eğitimde işbirliği protokolü kapsamında okullarda bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi tarafından TUBİTAK Bilim Fuarı Açıldı.

Bu sene ikincisi düzenlenen Fizik: 6, Kimya: 2, Biyoloji 8,  Matematik: 3, Sosyoloji: 5, Psikoloji: 5, Tarih: 3, Coğrafya: 1, Comenius : 1 ve Erasmus : 1 olmak üzere toplam 35 projeden oluşan TUBİTAK Bilim Fuarının açılış kurdelesi  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ali Tiyek,  Eyüp Karataş, Duladiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Özdemir, Şube Müdürleri: Zekeriya Kahveci, Yunus Haskılıç, Mehmet İspir, Yahya Dertli, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kürşat Bayazıt, okul yöneticileri ve öğrenciler tarafından kesildi.

Daha sonra Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinin TUBİTAK 2. Bilim Fuarı stantları gezilerek projeyi hazırlayan öğrenciler tarafından TUBİTAK projeleri ile ilgili bilgiler alındı. Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi spor salonunda sergilenen TUBİTAK 2. Bilim Fuarını 8-9 Mayıs 2014 tarihlerinde 2 gün boyunca görebilirsiniz.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Şahin yaptığı açıklama haftalarca, hatta aylarca süren bir çalışma sonucunda TUBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdiklerini, bu çalışmada müdür yardımcılarının, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin özverili çalışmaları olduğuna dikkat çekerek, emeği geçenlere ve bilim fuarının açılışına katılan herkese teşekkür etti.