Açıldığı günden beri hem hesaplı alışveriş hem de eğlence ve yaşam alanlarını aynı anda sunarak tüm bölgenin çekim merkezi haline gelen Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerini sürprizlerle hem şaşırtmaya hem de sevindirmeye devam ediyor.

Patlat Bi Hediye:

K.Maraş Piazza’da bulunan Cinemaximum Sinemaları, yeniliklerine hem eğlendirecek, hem de kazandıracak yeni bir kampanya ekledi. Sinema izlemenin eğlencesi  patlamış mısır,Cinemaximum’un yeni kampanyasıyla sinemaseverler için artık yeni bir anlam kazanıyor. Patlamış mısır kutularının içindeki kazı kazanlarda çıkan soruyu,Cinemaximum’un facebook sayfasında www.facebook.com/cinemaximum ya da www.patlatbihediye.com sitesinde cevaplandıran herkes, 1 adet Lancia Ypsilon, 2 adet IPAD mini ve 600 sinema bileti kazanma fırsatı yakalıyor.

Cinemaximum birbirinden renkli ve güzel 4 farklı patlamış mısır kutuları, değişik sorularla, sinema bilgilerini konuşturmak isteyen sinemaseverlere bir fırsat veriyor. 04 Şubat 2014 tarihine kadar sürecek olan bu özel kampanyayla, Cinemaximum izleyicileri, patlamış mısır eşliğinde özel hediyeleri patlatma şansı yakalıyor.