Kurban Bayramı kutlamaları için Elbistan’a gelen ve CHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, yaptığı konuşmada 2015 Genel Seçimlerine dikkat çekerek, “Bu seçim çok önemlidir” dedi. Başkan Şengül, konuşmasında ayrıca CHP’nin çok iyi muhalefet yaptığına işaret ederek, “CHP en kral muhalefeti yapıyor. Halkımızın gücüyle yapıyor. Bu da CHP Türkiye için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

                CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, eski belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma programında katılımcılara yönelik ev sahibi konumunda bir konuşma yapan CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen halkın ve partililerin Kurban Bayramını kutladı, nice huzur, barış, kardeşlik ve mutluluk dolu bayramlar dileğinde bulundu.

                Sıcak, samimi ve dostane bir atmosferde geçen Kurban Bayramı kutlama programında, davetlilere ve partililere yönelik, ilginç ve çağrıcı açıklamalar ve değerlendirmelerde bulunan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül şunları söyledi:

                “2015’te yapılacak olan Genel Seçimler çok önemlidir. CHP Türkiye’de en etkin muhalefeti yapıyor. CHP en kral muhalefeti yapıyor. Bu haklı ve güçlü muhalefeti sizlerin ve halkın gücüyle yapıyor. CHP Türkiye için çok önemlidir. Söz konusu diktatörler HSYK istediğimiz gibi olmazsa kabul etmeyiz diyorlar. Bilindiği gibi yargı ele geçirildiğinde diktatörlük ilan edilecek. Son umutları HSYK’dır. Bu nedenlerle CHP Türkiye için çok önemlidir.”

                CHP’de yaşanan yeniliklere ve 2015 Genel Seçimlerine hazırlıklar konusunda da bilgiler aktaran CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Şengül;

                “Geçtiğimiz günlerde CHP’de örnek bir kurultay yaşandı. Öyle ki Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’da rakip olan Sayın Muharrem İnce, kurultay sonrasında “Sayın Kılıçdaroğlu benim genel başkanımdır” diyerek örnek bir davranış sergilemiştir. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Aktif-Pasif Üyelik Dönemi başlattık. Tüm üyelerimiz Aktif Üye olmaya davet ediyoruz. Ayrıca CHP Parti İçi Eğitim Dönemi start alıyor. Görev alacak arkadaşlarımız tüm il ve ilçelerimizde aktif olarak seçim çalışmalarını anlatacak, başarı yolunda bilgilendirmelerde bulunacak.

Diğer yandan Sandık Çevresi örgütlenme Sorumluları ile sadece sandık başında değil, sandıkta oy verecek tüm seçmenlere ulaşılacak, elerine ziyaretlerle kazanım sağlanacak. Bu diyaloglar CHP ile halkı, seçmeni iç içe yakınlaştıracak.