Başbakan Ahmet Davutoğlu 62. Hükümet’in yeni Bakanlar Kurulu listesini açıkladı ! İşte yeni kabinedeki bakanlar !

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 62. Hükümeti kurma görevini verdiği AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, kabine listesiyle Çankaya Köşkü’nden ayrılarak açıklama yapmak üzere Başbakanlık Merkez Bina’ya geçti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 62. Bakanlar Kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı. Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, Başbakanlık Merkez Bina’ya geçerek düzenlediği basın toplantısında, 62. Bakanlar Kurulu listesini kamuoyuna duyurdu. Kısa bir süre sonra Köşk’ten bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımız, Hükümeti kurmakla görevlendirilen Konya Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nu Çankaya Köşkü’nde kabul etmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu Başkanlığında kurulan 62 nci Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini onaylamışlardır.” denildi.

İşte 62. Hükümet’in Bakanlar Kurulu Listesi !

 

 

KahramanmaraşYeni Kabinede Şehrinden BAKAN Aradı !

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın ismi yerel ve ulusal basında Turizm ve Kültür Bakanı olacak diye geçmekteydi. Yeni kabine de Mahir Ünal’ın isminin bulunmaması Kahramanmaraşlıları bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı !

İşte Yerel ve Ulusal Basında Yayınlanan Haberler !