Ankara’daki Kahramanmaraşlılar, Mali müşavir Muhammet Bağrıaçık ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Bilgili’nin organize ettiği iftar programında buluştu.

Muhammet Bağrıaçık’ın Mali müşavirliğini yaptığı Şirketin tesislerinde gerçekleşen iftar programına yaklaşık 80 kişi iştirak ederken İftarın ev sahipliğini yapan Muhammet Bağrıaçık ve Faruk bilgilinin misafirlerle tek tek ilgilenmesi göz doldurdu. Davetlilere, Milletvekilleri Mahir Ünal, Nevzat Pakdil ve Sevde Beyazıt’ın çalışmalarından dolayı İftar programına katılamadıkları mesajları iletildi. İftar programı sonrasında yapılan sohbet organizasyonunda konukların tek tek Kahramanmaraş’la ilgili öneri ve görüşleri ele alındı. Hoş sohbet bir ortamda gerçekleşen program sonrasında konuklar ev sahiplerine tek tek teşekkür ederek, iftardan ve gösterilen alakadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ev sahibi olan Muhammet Bağrıaçık ve Faruk Bilgili ramazan sonrasında çok daha geniş bir katılımla “Kahramanmaraşlılar Piknikte Buluşuyor” organizasyonunu tertip etmeyi planladıklarını belirttiler.