7-11/MART-2014 tarihleri arasında Adana ilinde oynanan 2013-2014 Okul Sporları Türkiye Yarı finalleri yıldız kızlar hentbol müsabakalarında Kahramanmaraş Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu’nun Altın Kızları tarih yazmaya devam ediyor.

Türkiye yarı finallerinde İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, K.K.T.C, Adıyaman, Diyarbakır illeri ile oynamış olduğu müsabakalarda muhteşem performans sergileyerek adını Türkiye Finallerine yazdırdı. Altın Kızlar Final maçında 9-3 geriye düşmesine rağmen sonucu kendi lehine çevirmesini bildi ve sahadan rakibine 16-14 üstünlükle ayrıldı.

Müsabaka Sonuçları:

1.Maç: Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu: 20

Adıyaman IMKB 75.Yıl YİBO                    :13

2.Maç: Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu: 24

Mersin Çankaya Ortaokulu                       :10

3.Maç: Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu: 14

Ankara Kent Koop Ortaokulu                     :14

Final Maçı:   Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu: 16

İstanbul Adnan Kahveci Ortaokulu           :14

Türkiye Finallerine katılmayı başaran Altın Kızların ortak görüşü ise şöyle; Kahramanmaraş’a yakışır Kahramanca oyun sergilemeye devam ediyoruz. Geçen  yıl kazandığımız Türkiye derecesini İnşaallah bu yılda gerçekleştireceğiz. Bizler buna yürekten inanıyoruz ve bizlere başarıya giden bu yolda destek veren ve güvenen Kahramanmaraş Valiliğine , 12 Şubat Kaymakamlığına, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne , 12 Şubat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne , Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz dediler.

Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder NACAROĞLU bu başarının çok zor kazanıldığını ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi. Sportif başarılar öğrencilerin ufkunu açmakta arkadaşlık, sevgi , saygı , fairplay gibi davranışların öğrencilerin üzerinde olumlu katkı sağladığını ve bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim dedi.

Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu okul müdürü Veli TAHTA öğrencilerimizin sportif alandaki başarısı okulumuzu ve köyümüzü çok mutlu etmekte olup öğrencilerimizin sportif alandaki başarılarının derslere de yansıdığını öğrencilerimize her zaman güveniyorum dedi.

Bizlerde 4-8/Mayıs 2014 tarihleri arasında Sivas’ta oynanacak olan Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Finallerinde Kahramanmaraş’ın Kahraman Altın Kızlarına başarılar dileriz…….

HELAL OLSUN YOLUNUZ AÇIK OLSUN ALTIN KIZLAR………