Günümüzde, insanlara alışveriş rahatlığı sağlayan, sloganı olan ‘attığımız her adımda yanımızda siz varsınız’ diyerek, insanlara kalite ve güler yüzlü hizmet veren Akmansoy Marketler Gurubunun, geleneksel hediye çekilişinde hediyeler sahiplerini buldu.

 

AKMANSOY’UN JEEP TALİHLİSİ BELLİ OLDU

30 Kasım 2013 cumartesi günü, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki çekilişe Marketler Zinciri yönetim kurulu başkanı Gökhan Akmansoy da katılırken, Kültür Merkezi girişinde önce konuklara kokteyl verildi, bunu sihirbazların birbirinden ilginç gösterileri izledi.

Akmansoy Marketler yönetim kurulu üyesi Mustafa Akmansoy yaptığı açılış konuşmasında, marketlerinden alışveriş yaparak çekilişe katılma hakkını elde eden bütün müşterilerine bol şanslara diledi, arkasından da marketler zincirine ilişkin slayt gösterisi, konuklara gösterildi.

 

2013 MODEL JEEP, GÖZ KAMAŞTIRDI

Salonun tıka basa dolu olduğu çekiliş için Kahramanmaraş 3. Noteri Ejder Özkars ile diğer görevliler yerlerini alırken, heyecan da doruk noktasına ulaştı.

Kampanya boyunca 204 bin 790 talihliye kupan dağıtılırken, herkesin merakla beklediği çekiliş sonunda, 190 947 no.lu satılmış bilet talihlisi Ali Gündeşli 2013 model jeep’in sahibi oldu.

Bunu diğer çekilişlere takip etti, yüzlerce kupon sahibi çeşitli hediyelere boğuldu.

Hediye çekilişine katılanlar arasında, ayrıca Akmansoy Marketler Zinciri Genel Müdürü Ömer Yenipınar ile, yönetim kurulu başkanı Gökhan Akmansoy’un ağabeyi Hüseyin Akmansoy ile yüzlerce talihli katıldı. Haber: Kimlik Gazetesi